GUANYA AQUESTA PAScina SOLIDÀRIA!

A la PAS (Plataforma Animalista de Sant Cugat) us portem l’estiu més refrescant! La calor no dona treba i per això us portem aquesta increïble piscina. Podràs treure el dofí que portes dins alhora que col·labores a salvar moltes vides.
La covid ens ha impedit celebrar esdeveniments per captar fons que ajudin a pagar l’atenció veterinària dels animals que rescatem i per això la teva participació en sortejos solidaris com aquest resulta tan important.
 
Aquesta piscina, valorada en més de 700€, mesura 4,27x4,27 metres i té una profunditat de 1,07 metres. Inclou escala, bomba de filtratge, coberta i base per protegir el terra i tan sols té 1 ús. DE BOGERIA, OI?

Com Participar?

  • Aquest sorteig només tindrà 200 participacions disponibles a un preu solidari de 10€ cada una. Podràs adquirir-ne tantes com vulguis: a més participacions, més opcions de guanyar la piscina.
  • Si has comprat participació/ns i ho comparteixes als teus stories i ens etiquetes (Instagram) o comparteixes el post etiquetant-nos (Facebook) obtindràs una participació extra (només una participació extra per persona). Aquesta opció només serà vàlida per a comptes que no tinguin el mode privat activat.
  • Podeu fer el pagament en aquesta pàgina. Un cop fet, rebràs un correu de confirmació confirmant la teva participació.
  • Tancarem les participacions dissabte 21 d’agost del 2021 a les 21h
  • El sorteig es realitzarà el diumenge 22 d'agost a les 12h en un directe d’Instagram.

Tens dubtes?
Escriu-nos a hola@pascugat.org

Participació tancada

El sorteig es realitzarà el dia 22 d’agost del 2021 a les 12 h en un directe al nostre canal d’Instagram @pascugat

Gràcies per participar i molta sort!

Si vols conèixer més sobre el treball que fem

Amb la teva col·laboració ens ajudes a continuar rescatant animals en risc i a donar-los assistència veterinària. Si t'interessa conèixer tot el que fem, pots consultar la nostra web i seguir-nos en les nostres xarxes socials (@pascugat).
MÉS INFO

Condicions de participació

La compra de cada butlleta suposarà una donació a la PAS, Plataforma Animalista de Sant Cugat de 10€ i inclourà una participació en el sorteig d’una piscina solidària, valorada en més de 700€.

La participació començarà el dia 12 i finalitzarà el 21 d’agost a les 21h de 2021.

El sorteig es formalitzarà el dia 22 d'agost de 2021 a les 12h al compte d’instagram de l’entitat https://www.instagram.com/pascugat/ (aquest sorteig no està vinculat a cap plataforma o xarxa social i és independent d’instagram).

Una vegada formalitzat, el guanyador haurà de contactar a l’entitat a través del correu hola@pascugat.org en els 10 dies posteriors al sorteig.

A partir d’aquest moment, la piscina quedará a la disposició de l’agraciat per a que vingui a recollir-la (a la població de Rubí) en el transcurs de 15 dies. Si fos necessari l’enviament, aniria a càrrec del guanyador.

Queden exclosos de la participació els menors de 18 anys.

El participant premiat podrà renunciar al premi obtingut, però en cap cas s’oferirà un premi alternatiu, ni la renúncia donarà dret a compensació.

La participació al sorteig implica l’acceptació d’aquestes condicions en la seva totalitat.

Llei 15/1999 del 13 de desembre, de Protecció de Dades de caràcter personal: l’informem que les seves dades personals seran incorporades en un fitxer de titularitat de la PAS, Plataforma Animalista de Sant Cugat, amb la finalitat de ser conservades per a qualsevol futura localització, inspecció o per comunicació i informació puntual i oportuna sobre les activitat de la Plataforma. Vostè pot exercir el seu dret d’accés, rectificació, cancel·lació o oposició del tractament de les seves dades contactant amb PAS, Plataforma Animalista de Sant Cugat al C/ Rosselló, 17 2n 1a, 08172 de Sant Cugat del Vallès (Barcelona).

PAS Plataforma Animalista de Sant Cugat | pas@pascugat.org | Aviso legal y privacidad