Fes-te Soci de la PAS!

A la PAS (Plataforma Animalista de Sant Cugat) us portem l’estiu més refrescant! La calor no dona treba i per això us portem aquesta increïble piscina. Podràs treure el dofí que portes dins alhora que col·labores a salvar moltes vides.
La covid ens ha impedit celebrar esdeveniments per captar fons que ajudin a pagar l’atenció veterinària dels animals que rescatem i per això la teva participació en sortejos solidaris com aquest resulta tan important.
 
Aquesta piscina, valorada en més de 700€, mesura 4,27x4,27 metres i té una profunditat de 1,07 metres. Inclou escala, bomba de filtratge, coberta i base per protegir el terra i tan sols té 1 ús. DE BOGERIA, OI?

Fes-te soci!

Al acceptar aquest formulari, estic d'acord amb les normes d'ús de la PAS segons les quals les meves dades seran incorporades a la seva base de dades.

LOPD

D'acord amb allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de caràcter personal, l'informem que les dades personals proporcionades són confidencials i formen part dels fitxers de titularitat de la PAS Plataforma Animalista de Sant Cugat amb la finalitat d'agilitzar la nostra gestió, comunicació i servei. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició dirigint-se per escrit a: PAS Plataforma Animalista de Sant Cugat amb NIF G-66745613, C/ can Barata nº 40, 08174, Sant Cugat del Vallès, BARCELONA.

PAS Plataforma Animalista de Sant Cugat | pas@pascugat.org | Aviso legal y privacidad